#PANDEARENA

És un projecte humanitari per a mitigar la crisi alimentària, provocada pel tancament de les fronteres a causa de la pandèmia mundial de la COVID-19, en els camps de refugiats sahrauís, on viuen més de 200.000 persones només de l’ajuda humanitària que en aquests moments no estan rebent.Però podem ajudar i fer que les famílies rebin cistelles d’aliment bàsiques.

Amb una cistella de 40 € una família menja tres setmanes, volem iniciar el projecte i arribar a 100 famílies durant tres mesos, els més durs en el desert del Sàhara.Posa el teu granet de sorra, qualsevol aportació és molt important perquè la fam no esbiaixi les seves vides.Des d’aquesta pàgina podràs aportar el teu granet de sorra, realitzar el seguiment del projecte i visualitzar les fotografies dels lliuraments que s’aniran realitzant.

Objectius del programa

Aconseguir que el màxim nombre de famílies sahrauís aconsegueixin sobreviure durant els tres mesos més duros en els camps de refugiats sahrauís.

Potenciar els lligams històrics que uneixen al poble sahrauí amb el poble espanyol, conscienciant a la societat local sobre el problema actual que sofreix des de fa més de quaranta anys.

Ajudar a 100 famílies a superar la crisi humanitària ocasionada pel tancament de fronteres per causa de la COVID-19.

Imatges de les entregues realitzades

Fes ‘click’ damunt la fotografia per veure més imatges

Ús de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de galetes ACEPTAR

Aviso de cookies
CA