CAMPANYA D’EMERGÈNCIES

Campanyes d’emergència i caravanes solidàries

En general, es considera que el Sàhara té un dels climes més severs del món.

Les precipitacions són poc freqüents, però quan tenen lloc, ho fan torrencialment. Tenint en compte el material i tècniques de construcció dels campaments, quan això passa,  centenars de famílies es queden sense recursos alimentaris en bon estat ni roba per abrigar-se. Part dels edificis s’ensorren,  ja siguin cases privades o edificis d’ús públic com escoles, hospitals, etc.

Per tal de mitigar els efectes de les pluges, quan tenen lloc s’engeguen campanyes d’emergència en les que es recull i envia, en cooperació amb la Media Luna Roja i la delegació del Frente Polisario de cada comunitat, el que en aquell moment és necessari, com ara: menjar en conerves, mantes, roba d’abric…

A més, en d’altres ocasions en les que calen aportacions puntuals de material concret (material esportiu, escolar, aliments aptes per a celíacs, etc.) també es duen a terme campanyes de recollida.

Objectius del programa

Mitigar els efectes de les inclemencies meteorològiques quan aquestes tenen lloc.

Gestionar la recollida del material necessari i fer-ne l’enviament.

Fotografies del projecte

Fes ‘click’ damunt la fotografia per veure més imatges

#PANDEARENA

És un projecte humanitari per a mitigar la crisi alimentària, provocada pel tancament de les fronteres a causa de la pandèmia mundial de la COVID-19, en els camps de refugiats sahrauís, on viuen més de 200.000 persones només de l’ajuda humanitària que en aquests moments no estan rebent.Però podem ajudar i fer que les famílies rebin cistelles d’aliment bàsiques.

Amb una cistella de 40 € una família menja tres setmanes, volem iniciar el projecte i arribar a 100 famílies durant tres mesos, els més durs en el desert del Sàhara.Posa el teu granet de sorra, qualsevol aportació és molt important perquè la fam no esbiaixi les seves vides.Des d’aquesta pàgina podràs aportar el teu granet de sorra, realitzar el seguiment del projecte i visualitzar les fotografies dels lliuraments que s’aniran realitzant.

Objectius del programa

Aconseguir que el màxim nombre de famílies sahrauís aconsegueixin sobreviure durant els tres mesos més duros en els camps de refugiats sahrauís.

Potenciar els lligams històrics que uneixen al poble sahrauí amb el poble espanyol, conscienciant a la societat local sobre el problema actual que sofreix des de fa més de quaranta anys.

Ajudar a 100 famílies a superar la crisi humanitària ocasionada pel tancament de fronteres per causa de la COVID-19.

Aporta el teu granet d’arena

 

 

Fes “clic” en la imatge per a realitzar la teva donació

 

Imatges de les entregues realitzades

Fes ‘click’ damunt la fotografia per veure més imatges

Ús de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de galetes ACEPTAR

Aviso de cookies
CA